Eeloleva nädala esimeses pooles püsib üsna suvine ilm

Copy
Varasügis Viljandis.
Varasügis Viljandis. Foto: Sven Randlaid

Baltimaade kohal tugevnev kõrgrõhuvöönd toob järgmise nädala esimeseks pooleks peamiselt sajuta ilma ning õhutemperatuurid kerkivad kuni 25 soojakraadini.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves selgimistega ilm ning kohati võib sadada vähest vihma. Kagu-Eestis on vähese pilvisusega sajuta ilm. Paiguti tekib udu. Puhub kirde- ja idatuul 2–8 m/s. Sooja on 10–15, rannikul kuni 17 kraadi. Esmaspäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt idakaaretuul 2–8 m/s. Sooja on 19–25 kraadi.

Teisipäeva öösel on Kagu-Eestis selge, mujal vähese või vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt lõunakaaretuul 1–6 m/s. Sooja on 9–14, rannikul kuni 18 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1–6 m/s. Sooja on 19–25 kraadi.

Kolmapäeva öösel on muutliku pilvisusega olulise sajuta ilm. Tuul pöördub põhjakaarde 1–7 m/s. Sooja on 9–14, rannikul kuni 17 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub põhjakaaretuul 2–8 m/s. Sooja on 17–23 kraadi.

 

Märksõnad

Tagasi üles