Septembri esimene nädal kostitab suviste soojakraadidega

Copy
Päikesepaiste.
Päikesepaiste. Foto: Eve Naaber / Sakala

Septembri algus pakub lisaks sajuhoogudele ka suvist soojust ja nii kerkivad õhutemperatuurid lähipäevil taas 26 kraadini.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu teisipäeva vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Ida-Eestis sajab kohati hoovihma ning kohati tekib udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1–5 m/s. Sooja on 8–14, rannikul kuni 17 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Ida-Eestis sajab kohati hoovihma. Puhub põhjakaaretuul 2–7 m/s. Sooja on 19–25 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub idakaaretuul 2–7 m/s. Sooja on 12–16, rannikul kuni 18 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kirde-Eestis sajab kohati hoovihma. Puhub idakaaretuul 3–9 m/s. Sooja on 22–26 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub ida-, kagutuul 2–8 m/s. Sooja on 13–17, rannikul kohati kuni 20 kraadi. Neljapäeva päeval on vähese pilvisusega ilm. Kohati võib vähest hoovihma sadada. Puhub kagutuul 3–9 m/s. Sooja on 22–26 kraadi.

Märksõnad

Tagasi üles