Eeloleva nädala esimene pool toob taas 27 kraadi sooja

Copy
Tallinlased naudivad rannailma Pirita rannas.
Tallinlased naudivad rannailma Pirita rannas. Foto: Konstantin Sednev

Esimene koolinädal algab küll jahedapoolselt ja paiguti vihmaselt, aga päev-päevalt muutub ilm kuivemaks ja soojemaks ning kolmapäevaks kerkivad termomeetrinäidud taas 27 soojakraadini.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja võib olla äikest. Tihedamat sadu on oodata Lääne-Eestis. Tuul pöördub lõunakaarest idakaarde 1–7, rannikul puhanguti kuni 11 m/s. Sooja on 8–13, rannikul kuni 16 kraadi. Esmaspäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7, rannikul ennelõunal kagutuul puhanguti kuni 11 m/s. Sooja on 17–22 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Ida-Eestis sajab kohati hoovihma. Puhub idakaaretuul 1–7 m/s. Sooja on 8–14, rannikul kuni 17 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Ida-Eestis sajab kohati hoovihma. Puhub idakaaretuul 2–8 m/s. Sooja on 19–25 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub idakaaretuul 1–6 m/s. Sooja on 10–15, rannikul kuni 18 kraadi. Kolmapäeva päeval on päikesepaisteline ilm. Puhub idakaaretuul 2–8 m/s. Sooja on 20–27 kraadi.

Märksõnad

Tagasi üles