Lähipäevil on ees ootamas soojad ilmad

Copy
Kakumäe rand.
Kakumäe rand. Foto: Artur Sadovski

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi on lähipäevil ees ootamas soojad ilmad, eriti soe tuleb pühapäev.

Laupäeva öösel on pilves selgimistega ja vihmahoogudega ilm. Hommikuks pilved hõrenevad ja sadu lakkab. Puhub edela- ja lõunatuul 5-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 12-18 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub valdavalt edelatuul 5-11, rannikul puhanguti kuni 16 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Sooja on 19-24 kraadi.

Pühapäeva öösel on selge ja kuiv ilm. Puhub lõunakaare tuul 3-9, öö hakul põhjarannikul edelatuul puhanguti 14 m/s. Sooja on 10-14, rannikul kuni 18 kraadi. Päeval on päikesepaisteline ilm. Õhtul jõuab saartele pilvi ning kohati sajab hoovihma. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-10, saartel ja läänerannikul puhanguti 14 m/s, õhtul tuul nõrgeneb ja pöördub saartel läänekaarde. Sooja on 22-28 kraadi.

Esmaspäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, on äikeseoht, hommikuks Lääne-Eestis sadu lakkab. Tuul pöördub lõunakaarest läänekaarde ja puhub 3-9 m/s. Sooja on 13-18 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Ennelõunal sajab Ida-Eestis kohati hoovihma. Puhub läänekaare tuul 3-9, põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 18-23 kraadi.

Tagasi üles