Neljapäev tuleb palav ja sajune

Copy
Inimesed naudivad sooja suveilma Võsu rannas.
Inimesed naudivad sooja suveilma Võsu rannas. Foto: Marianne Loorents

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi sajab neljapäeval tugevat hoovihma ja sooja tuleb kuni 30 kraadi.

Öösel on mandril on vähese pilvisusega sajuta ilm, saartel on vahelduva pilvisusega ja hommikupoole ööd sajab kohati hoovihma, võib olla äikest. Mandril puhub kagu- ja idatuul 2-7, saartel ja läänerannikul 5-9, puhanguti kuni 14 m/s. Sooja tuleb 14 kuni 20 kraadi.

Peipsi järvel puhub ida- ja kagutuul 3-7, puhanguti 10 m/s. Laine kõrgus on 0,3-0,7 meetrit. Ei saja ja nähtavus on hea. Sooja tuleb 18 kuni 20 kraadi.

Ennelõunal on Ida-Eestis vähese pilvisusega sajuta ilm, saartel ja Lääne-Eestis pilvisus tiheneb ja sajab hoovihma, on äikest. Pärastlõunal liiguvad pilved hoogsadudega mandri kesk- ja põhjaossa. Õhtul jõuab merelt uus sajuala saartele ja Lääne-Eestisse, on äikest ning kohati on sadu tugev. Puhub valdavalt kagutuul 5-10, puhanguti 13, läänerannikul kuni 15, äikese ulatuvad puhanguid üle 20 m/s. Sooja tuleb 24 kuni 30 kraadi, saarte rannikul ja sajupilvede all on sooja 20 kraadi ümber.

Peipsi järvel tugevneb kagutuul 4-9, puhanguti 13 m/s. Laine kõrgus on 0,6-1,1 meetrit. Ilm on sajuta ja nähtavus hea. Sooja tuleb 23–26 kraadi.

Tagasi üles