Vihma on oodata ka neljapäeval

BNS
Copy
Vihmasadu.
Vihmasadu. Foto: Elmo Riig

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi tuleb neljapäeval kuni 22 kraadi sooja ning ilm on võrdlemisi vihmane.

Öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja võib olla udu. Puhub lõunakaare tuul 2-8, rannikul puhanguti kuni 12 m/s. Sooja on 10-15 kraadi.

Peipsi järvel puhub lõunakaare tuul 2-7 m/s. Laine kõrgus on 0,3-0,8 meetrit. Kohati võib hoovihma sadada ja udu olla. Nähtavus on hea või mõõdukas, udu korral halb. Sooja on 14-15 kraadi.

Päeval on Lääne-Eestis pilves selgimistega ning kohatiste vihmahoogudega ilm. Ida pool on pilves, ennelõunal üksikute selgimistega ja vihmahoogudega ilm. Pärastlõunal jõuab Kagu-Eestisse sajuala, mis liigub edasi põhja suunas. Puhub lõunakaare tuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 13 m/s, pärastlõunal kagu poolt alates nõrgeneb ja on muutliku suunaga, puhudes 1-7 m/s. Sooja on 17-22 kraadi.

Peipsi järvel puhub lõunakaare tuul 3-8, õhtul muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Laine kõrgus on 0,3-0,8 meetrit. Ennelõunal on olulise sajuta ilm, pärastlõunal jõuab lõuna poolt sajuala, mis liigub põhja suunas. Nähtavus on hea, sajus mõõdukas. Sooja on 19-21 kraadi.

Märksõnad

Tagasi üles