Ilm läheb lähipäevil pisut soojemaks

BNS
Copy
Laupäeval ja pühapäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm.
Laupäeval ja pühapäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Foto: Elmo Riig

Kui veel reedel tuleb keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi kuni 18 kraadi sooja, siis juba lähipäevil läheb ilm veidi soojemaks.

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Öö hakul kohati võib hoovihma sadada. Mitmel pool on udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Sooja on 6-12 kraadi.

Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 17-21 kraadi.

Pühapäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub ida-, kagutuul 1-6, saartel kuni 9 m/s. Sooja on 8-14 kraadi.

Päeval on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub kagutuul 3-9, saartel puhanguti kuni 12 m/s. Sooja on 18-24 kraadi.

Esmaspäeva öösel pilvisus lääne poolt alates tiheneb ja vihmasadu levib saartelt mandrile, ühtlasi on äikest ja kohati tugevat sadu. Puhub ida- ja kagutuul 2-8 m/s, sajupilvede all on tuul puhanguline. Sooja on 12-16 kraadi.

Päeval on pilves selgimistega ilm. Sajab hoovihma, on äikest ja kohati on sadu tugev, õhtuks sadu lõpeb ja pilved hajuvad. Tuul pöördub kagust edelasse ja läände ning puhub 2-8 m/s, äikesega kaasnevad puhangud. Sooja on 17-23 kraadi.

Tagasi üles