Laupäeval olulist ilmamuutust ei tule

Copy
Äikesepilved Viljandimaa kohal.
Äikesepilved Viljandimaa kohal. Foto: Marko Saarm

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi tuleb laupäeval kuni 28 kraadi sooja. Mitmel pool sajab hoovihma, sekka tuleb ka rahet, on äikest

Öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, Liivi lahe ümbruses võib ka olla ka äikest. Puhub idakaare tuul 3-9 m/s, peale keskööd nõrgeneb veidi. Sooja on 12-18 kraadi.

Peipsi järvel puhub öö hakul kirde- ja idatuul 3-7, puhanguti kuni 11, pärast keskööd tuul nõrgeneb veidi. Äikesevihma all on tugevamaid puhanguid. Laine kõrgus on 0,3-0,7 meetrit. Hommikul sajab kohati hoovihma ja võib olla äikest. Nähtavus on valdavalt hea. Sooja on 16-18 kraadi.

Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, sekka tuleb ka rahet, on äikest. Kohati on sadu intensiivne. Puhub valdavalt idakaare tuul 2-8, äikese ajal on puhanguid üle 15 m/s. Sooja on 23-28, tuulele avatud rannikul ja sajupilvede all kuni 20 kraadi.

Peipsi järvel puhub valdavalt idakaare tuul 3-7 m/s, äikese ajal on puhanguid üle 15 m/s. Laine kõrgus on 0,3-0,7 meetrit. Ennelõunal võib kohati hoovihma sadada, pärastlõunal sajab hoovihma ja on äikest, võimalik ka rahe. Nähtavus on valdavalt hea. Sooja on 23-25 kraadi.

Märksõnad

Tagasi üles