Lähipäevadel tõusevad õhutemperatuuri maksimumid 22 kraadi juurde

BNS
Copy
Suvitaja
Suvitaja Foto: Konstantin Sednev

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi kerkib lähipäevil õhusooja maksimum 22 kraadi juurde.

Kolmapäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Mõnel pool on udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 m/s. Sooja on 4–10 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub valdavalt lõunakaare tuul 2–8 m/s. Sooja on 17–22, rannikul kohati kuni 11 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub edela- ja läänetuul 2–8 m/s. Sooja on 5–11 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib hoovihma sadada. Puhub läänekaare tuul 3–9, põhjarannikul läänetuul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 16–22, rannikul kohati kuni 12 kraadi.

Reede öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub lääne- ja loodetuul 2–8, Virumaa rannikul öö hakul puhanguti 13 m/s. Sooja on 5–10 kraadi. Päeval on vähese pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub valdavalt põhjakaare tuul 2–8 m/s. Sooja on 17–22, rannikul kohati kuni 12 kraadi.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles