Ilm läheb pärast kolmapäeva taas jahedamaks

BNS
Copy
Ehkki kalendri järgi algab kevad, jäävad ilmad esialgu jahedaks.
Ehkki kalendri järgi algab kevad, jäävad ilmad esialgu jahedaks. Foto: Elmo Riig

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi on kuni kolmapäevani tulemas väga soe kevadilm, siis läheb aga taas jahedamaks.

Kolmapäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Mitmel pool on udu. Puhub idakaare tuul 3-9 m/s, hommikul pöördub saartel lõunasse ja edelasse ning tugevneb puhanguti 13 m/s. Sooja on 3-9, Lõuna-Eestis kuni 12 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Õhtul lääne poolt alates sajuvõimalus väheneb. Puhub lõunakaare tuul 4-10, puhanguti 14 m/s, õhtu poole tugevneb saartelt alates edelatuul 7-13, puhanguti kuni 18 m/s. Sooja on 15-21, Ida-Eestis kuni 23 kraadi, saarel ja läänerannikul 7-14 kraadi. Õhtuks temperatuur langeb.

Neljapäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Öö hakul võib Ida-Eestis kohati hoovihma sadada. Puhub edelatuul 7-14, puhanguti kuni 17, rannikul kuni 21 m/s. Sooja on 3-7 kraadi. Ennelõunal on vähese ja vahelduva pilvisusega kuiv ilm, pärastlõunal lääne poolt alates pilvisus tiheneb. Saartele jõuab vihmasadu ja laieneb üle mandri ida suunas. Puhub edelatuul 7-12, puhanguti kuni 18 m/s. Sooja on 6-12 kraadi.

Reede öösel on pilves üksikute selgimistega ilm ja sajab vihma. Pärast keskööd sadu hõreneb. Puhub edela- ja läänetuul 7-13, puhanguti kuni 17, rannikul kuni 20 m/s. Sooja on 4-8 kraadi. Ennelõunal on pilves selgimistega ilm, mitmel pool sajab vihma. Pärastlõunal lääne poolt alates pilvisus hõreneb ja sadu lakkab. Puhub lääne- ja loodetuul 7-12, puhanguti kuni 17 m/s, pärastlõunal järk-järgult nõrgeneb. Sooja on 5-11 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles