Lähipäevil sajab vihma, lund ja lörtsi

BNS
Copy
Lörtsisadu Tallinnas.
Lörtsisadu Tallinnas. Foto: Tairo Lutter

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi kohaselt sajab lähipäevil vihma, lund ja lörtsi.

Ööl vastu kolmapäeva on enamasti pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma, pärast keskööd sekka ka lörtsi. Tuul pöördub loodesse ja põhja ning tugevneb 4-10, puhanguti 15 m/s, põhjarannikul ja saartel puhub põhja- ja kirdetuul 8-14, puhanguti 21 m/s. Sooja on 1-6 kraadi. Kolmapäeva päeval on ennelõunal pilves ilm. Vihma- ja lörtsisadu läheb loode poolt alates üle lumeks, kohati tuiskab. Pärastlõunal lääne poolt alates pilvisus hõreneb ja sadu järk-järgult lakkab. Puhub põhja- ja loodetuul 6-12, puhanguti 18, rannikul 8-14, puhanguti 22 m/s. Õhutemperatuur ulatub kahest külmakraadist kolme soojakraadini.

Ööl vastu neljapäeva on öö hakul Lääne-Eestis vähese ja vahelduva pilvisusega, ida pool pilves sajuta ilm. Pärast keskööd pilvisus kõikjal hõreneb. Puhub põhja- ja loodetuul 5-10, puhanguti kuni 16 m/s, pärast keskööd nõrgeneb. Külma on 1-6 kraadi. Neljapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Pärastlõunal pilvisus tiheneb ja õhtul sajab Lääne-Eestis kohati lund ja lörtsi. Puhub põhjakaare tuul, pärastlõunal pöördub idakaarde 3-9, rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur ulatub kahest külmakraadist kolme soojakraadini.

Ööl vastu reedet on pilves ilm. Mitmel pool sajab lund, sekka ka lörtsi. Valdavalt idatuul 4-10, rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur ulatub viiest külmakraadist ühe soojakraadini. Reede päeval on pilves ilm. Ennelõunal sajab kohati lörtsi, sekka ka lund, pärastlõunal jõuab Lääne-Eestisse vihm, mis levib õhtuks aegamisi ida poole. Ida- ja kagutuul 5-10, puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 2-7, Lõuna-Eestis kuni 10 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles