Lõuna-Eestis võib homme särgi seljast visata

BNS
Copy
Peaaegu suvesoe ilm meelitab inimesed õue. Kas jope ja särk jääb selga või mitte, otsustagu igaüks ise.
Peaaegu suvesoe ilm meelitab inimesed õue. Kas jope ja särk jääb selga või mitte, otsustagu igaüks ise. Foto: Konstantin Sednev

Pühapäeval on pilvi hõredalt ja vaid üksikuis paigus võib hoovihma tulla. Õhutemperatuur võib Lõuna-Eestis tõusta kuni 18 kraadini, samas kui jahedalt veelt puhuva tuulega rannikul jäävad õhutemperatuurid veel 5 kraadi ümbrusse.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu pühapäeva vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm ja esineb udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1–6 m/s. Hommikuks pöördub tuul itta ja kagusse ning tugevneb 3–9, saarte rannikul puhanguti kuni 12 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +3 kraadi.

Peipsi järvel puhub muutliku suunaga tuul, hommikul pöördub itta ja kagusse 1–6 m/s. Lainekõrgus on jäävabas vees kuni pool meetrit. Ilm on olulise sajuta, kuid udune. Nähtavus on halb või mõõdukas. Õhutemperatuur jääb -1 ja +1 kraadi vahele.

Pühapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Hommikupoolikul püsib mitmel pool udu. Õhtul võib Lõuna-Eestis kohati hoovihma sadada ja olla äikest. Puhub idakaaretuul 4–10, rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 9–15, Lõuna-Eestis kuni 18 kraadi, rannikul kohati 5 kraadi.

Peipsi järvel puhub idakaaretuul 4–9 m/s. Lainekõrgus jäävabas vees 0,4–0,8 meetrit. Ilm on olulise sajuta, kuid ennelõunal püsib mitmel pool udu. Ennelõunal on nähtavus mõõdukas või halb, ent pärastlõunal paraneb. Sooja on 5–9 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles