Lähipäevil kerkib õhutemperatuur üheksa kraadi juurde

BNS
Copy
Kelk muru peal. Pilt on illustreeriv.
Kelk muru peal. Pilt on illustreeriv. Foto: Dmitri Kotjuh

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi kerkivad lähipäevil õhusooja maksimumud üheksa kraadi juurde.

Laupäeva öösel on Lääne-Eestis vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Kesk- ja Ida-Eestis on pilves ja sajab vihma, hommikuks taandub sadu Peipsi taha ja pilvisus hõreneb. Puhub lõunakaare tuul 3-9, öö hakul saartel ja rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi. Päeval pilvisus tiheneb. Keskpäeval jõuab saartele ja mandri lõunaossa vihmasadu ning levib üle maa põhja suunas, sekka tuleb ka lörtsi. Puhub valdavalt kagu- ja idatuul 2-8 m/s, õhtul tugevneb Ida-Eestis kagu- ja lõunatuul puhanguti 15 m/s. Sooja on 2-7 kraadi.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma, sekka tuleb ka lörtsi, hommikuks sadu lakkab. Tuul pöördub edelasse ja läände, hommikul puhub lõunakaare tuul 3-9, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +4 kraadi. Päeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Puhub kagutuul 3-9, ennelõunal rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 1-5 kraadi.

Esmaspäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma ja lörtsi. Puhub kagu- ja idatuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +3 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub lõunakaare tuul 2-8 m/s. Sooja on 3-9 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles