Esmaspäeval on oodata pilves ilma

BNS
Copy
Pilvine taevas. Pilt on illustreeriv.
Pilvine taevas. Pilt on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks

Kõrgrõhkkond eemaldub esmaspäeval küll Venemaale ja taevas tõmbub pilve, aga suuremas osas Eestist püsib ilm esialgu veel sajuta.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu esmaspäeva selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Vastu hommikut lääne pool pilvisus tiheneb, ent ilm püsib sajuta. Paiguti tekib udu. Tuul pöördub kõikjal lõunasse, kagusse kiirusega 1–7 m/s. Saartel ja läänerannikul tugevneb tuul hommikuks 3–9, puhanguti kuni 13 m/s. Külma on 5–11, Ida-Eestis kohati kuni 15, saartel ja paiguti rannikul jääb õhutemperatuur 0 ja -4 kraadi vahele.

Peipsi järvel pöördub tuul läänekaarest hommikuks lõunasse ja kagusse kiirusega 1–5 m/s. Ilm on sajuta ja enamasti hea nähtavusega, kuid paiguti esineb udu. Külma on 9–12 kraadi.

Esmaspäeva päeval on Ida-Eestis muutliku pilvisusega sajuta ilm. Lääne-Eestis on pilvisem ning saartel ja kohati ka rannikualadel sajab ajuti lund ja lörtsi. Puhub lõuna- ja kagutuul 3–9, saartel ja läänerannikul puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur jääb -3 ja +1 kraadi vahele.

Peipsi järvel puhub lõuna- ja kagutuul 3–9 m/s. Ilm on sajuta ja hea nähtavusega, kuid hommikul püsib paiguti udu. Külma on 1–3 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles