Reedel tuleb kuni kolm kraadi sooja

ilmajaam.ee
Copy
Sulailm.
Sulailm. Foto: Kristjan Teedema

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi tuleb reedel kuni kolm kraadi sooja

Öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati võib sadada vähest lund. Puhub lääne- ja loodetuul 6-11, puhanguti 16, saartel ja rannikul 8-15, puhanguti kuni 21 m/s, hommikuks tuul ärk-järgult nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus -4 kuni +2 kraadi ning teedel on libedusoht.

Peipsi järvel puhub loode- ja läänetuul 6-11, puhanguti kuni 16 m/s, hommikul tuul nõrgeneb veidi. Öö hakul sajab lund ja lörtsi. Nähtavus on hea või mõõdukas, öö hakul sajus halb. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -4 kraadi.

Ennelõunal on selge või vähese, pärastlõunal vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Õhtul pilvisus tiheneb ning Lääne-Eestis sajab lörtsi ja lund, saartel ka vihma. Puhub loode- ja läänetuul 3-8, puhanguti kuni 13, saartel ja rannikul 12, puhanguti kuni 17, pärastlõunal nõrgeneb ja pöördub edelasse, õhtul tugevneb saartel ja läänerannikul edelatuul uuesti puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +3 kraadi.

Peipsi järvel puhub lääne- ja loodetuul 4-9, puhanguti 13, õhtuks tuul nõrgeneb ja pöördub edelasse, puhudes 3-7 m/s. Ilm on sajuta ja nähtavus on hea. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -2 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles