Pühapäeva öö tuleb pakaseline

BNS
Copy
Lumine talvehommik Tallinnas.
Lumine talvehommik Tallinnas. Foto: Madis Veltman

Kõrgrõhuharja toel langevad pühapäeva ööl õhutemperatuurid kohati alla 20 miinuskraadi, vastu hommikut hakkab aga lõuna- ja edelatuul tugevnema ning ilm muutub veidi pehmemaks. 

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu pühapäeva pilves selgimistega ilm. Kohati võib nõrka lund sadada ja mõnel pool esineb udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 meetrit sekundis, pärast keskööd pöördub lõunasse ja tugevneb hommikuks 3–9, saartel ja rannikul puhanguti kuni 14 meetrit sekundis. Külma on 12–20, kohati kuni -26, saarte rannikul kuni -3 kraadi. Hommikuks läheb ilm soojemaks.

Peipsi järvel puhub muutlik tuul 1–4 meetrit sekundis. Nähtavus hea, kuid võimalik on udu. Külma on 19–22 kraadi, hommikuks läheb soojemaks.

Pühapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Ajuti sajab lund ja tuiskab. Saartel sajab ka lörtsi ja vihma ning esineb jäidet. Puhub lõunatuul 4–10, puhanguti 13, saartel ja rannikul 9–15, puhanguti kuni 21 meetrit sekundis. Õhutemperatuur tõuseb õhtuks -1 kuni -6, saartel ja läänerannikul 0 kuni +2 kraadini.

Peipsi järvel tugevneb lõunatuul 4–10, õhtupoolikul puhanguti kuni 13 meetrit sekundis. Ilm on päeval sajuta, kuid õhtul võib lund sadada. Nähtavus on hea või mõõdukas. Õhutemperatuur tõuseb -5 kuni -6 kraadini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles