Jõululaupäeval on oodata valdavalt miinuskraade

BNS
Copy
Tallinna jõulupuu.
Tallinna jõulupuu. Foto: Madis Veltman

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi on jõululaupäevaks oodata valdavalt miinuskraade.

Reede öösel on pilves ilm. Lume- ja lörtsisadu levib üle maa, mitmel pool tuiskab, saartel ja hommikul läänerannikul sajab ka vihma. Hommikul saartelt alates sadu hõreneb ja pilvkattes on selgimisi. Puhub kagutuul 7-12, puhanguti kuni 17, saartel ja rannikul 10-16, puhanguti kuni 22 m/s, hommikuks nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +1 kraadi, saarte rannikul tuleb kuni +3 kraadi. Päeval on pilves, üksikute selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lörtsi ja vihma, hommikupoolikul ja õhtul kohati ka lund ning tuiskab. Puhub kagu- ja idatuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 17 m/s, pärastlõunal nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +3 kraadi.

Laupäeva öösel on peamiselt pilves ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi, rannikul kohati ka vihma. Paiguti tuiskab. Puhub kagu- ja idatuul 5-11, rannikul puhanguti kuni 15 m/s, hommikul pöördub saartel kirdesse. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +1 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund, rannikul võib tulla ka lörtsi. Puhub idakaare tuul 3-9, rannikul puhanguti kuni 12 m/s, õhtuks pöördub põhjakaarde. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +1 kraadi, õhtupoolikul langeb.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund, saartel tuiskab, rannikul võib tulla ka lörtsi. Puhub põhjakaare tuul 1-7, rannikul kuni 10 m/s, hommikuks pöördub sisemaal läänekaarde, saartel põhja- loodetuul 5-12, hommikul puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni -8 kraadi, sisemaal tuleb kohati kuni -10 kraadi, rannikul aga -2 kuni +1 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund, saartel tuiskab, rannikul võib tulla ka lörtsi, õhtul saju võimalus väheneb. Puhub läänekaare tuul 2-8, rannikul kuni 10 m/s, saartel loodetuul 5-12, puhanguti kuni 17 m/s, pärastlõunal nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -7 kraadi, rannikul tuleb paiguti 0 kuni +1 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles