Detsembri algus tuleb krõbeda pakasega

BNS
Copy
Pakane.
Pakane. Foto: Dmitri Kotjuh

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi tuleb detsembri algus krõbeda pakasega.

Laupäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund, enam on sajuhooge saartel ja rannikul. Puhub valdavalt põhjakaare tuul 1-7, öö hakul põhjarannikul puhanguti kuni 11 m/s. Külma on 4-10, paiguti 14 kraadi, rannikul kohati 1-3 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vähest lund. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Külma on 4-10, rannikul kohati 1-3 kraadi.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6, rannikul idakaare tuul 2-8, puhanguti 11 m/s. Külma on 7-14, kohati 18 kraadi, rannikul paiguti 3 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Külma on 6-11, rannikul paiguti 3 kraadi.

Esmaspäeva öösel on pilves, üksikute selgimistega ilm. Kohati sajab lund. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Külma on 8-15, rannikul paiguti 4 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund. Puhub valdavalt läänekaare tuul 3-9 m/s. Külma on 5-11, rannikul paiguti 2 kraadi.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles