Lähipäevil pakase taandumist oodata pole (1)

BNS
Copy
Pakane.
Pakane. Foto: Dmitri Kotjuh

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi lähipäevil pakase taandumist oodata pole, pigem läheb ilm külmemaks.

Neljapäeva öösel on pilves ilm. Sajab lund ja tuiskab. Kirdetuul tugevneb 5-10, puhanguti kuni 14, saartel 10-15, põhjarannikul puhanguti kuni 22 m/s. Külma on 2-8, öö hakul Virumaal paiguti 12 kraadi. Päeval on pilves ilm. Sajab lund, mitmel pool tuiskab. Puhub kirde- ja idatuul 5-11, saartel ja rannikul kuni 14, puhanguti 20 m/s, pärastlõunal järk-järgult nõrgeneb. Külma on 1-6 kraadi.

Reede öösel on pilves ilm. Sajab lund, põhjarannikul tuiskab. Puhub kirdetuul 4-9, põhjarannikul puhanguti kuni 15 m/s. Külma on 4-9, rannikul kohati 1 kraadi. Päeval on pilves, väheste selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund, hommikupoolikul on pinnatuisku. Puhub põhjakaare tuul 3-9, ennelõunal põhjarannikul kirdetuul puhanguti 14 m/s, õhtu poole on tuul sisemaal nõrk ja muutliku suunaga. Külma on 4-9, paiguti 13 kraadi, saartel ja Loode-Eestis 1-4 kraadi, y

Laupäeva öösel on pilves ilm. Mitmel pool sajab vähest lund. Puhub valdavalt läänekaare tuul 2-8 m/s. Külma on 3-9, paiguti 13 kraadi. Päeval on pilves ilm. Mitmel pool sajab vähest lund. Puhub muutliku suunaga tuul 2-7 m/s. Külma on 2-8 kraadi.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles