Pühapäeval sajab veidi lund

BNS
Copy
Kaunis talvepäev pealinnas.
Kaunis talvepäev pealinnas. Foto: Madis Veltman

Nõrgenev madalrõhkkond ulatub pühapäeval oma põhjaservaga veel Eestini, kuid lumehooge on hõredamalt ning sajuhulk enamasti väike, põhjakaarest sisse tungiv arktiline külm jätab seejuures õhutemperatuurid kindlalt miinusesse.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu pühapäeva pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund. Pärast keskööd pilved ja sadu hõrenevad.

Puhub valdavalt kirde- ja põhjatuul 2–8, rannikul puhanguti 12 m/s. Hommikuks tuul nõrgeneb. Külma on 6–12, pikemate selgimiste korral kuni 15, rannikul kohati 2–5 kraadi.

Peipsi järvel puhub valdavalt kirde- ja põhjatuul 3–8 m/s. Lainekõrgus on 0,3–0,8 meetrit. Kohati sajab vähest lund. Nähtavus hea või mõõdukas. Külma on 5–7 kraadi.

Pühapäeva päeval on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest lund. Puhub muutliku suunaga tuul 2–5, rannikul valdavalt idakaaretuul 3–8 m/s. Külma on 4–10, saartel ja kohati rannikul 1–3 kraadi. Pärastlõunal ilm pisut külmeneb.

Peipsi järvel puhub valdavalt kirde- ja põhjatuul 2–7 m/s. Lainekõrgus on kuni 0,6 meetrit. Kohati võib sadada vähest lund. Nähtavus on enamasti hea. Külma on 4–6 kraadi.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles