Lähipäevad pakuvad korralikku pakast (2)

BNS
Copy
12.01.2021. Rakvere, Lääne-Virumaa. ILM FOTO: Marianne Loorents/Virumaa Teataja. Pilt on illustreeriv.
12.01.2021. Rakvere, Lääne-Virumaa. ILM FOTO: Marianne Loorents/Virumaa Teataja. Pilt on illustreeriv. Foto: Marianne Loorents / Postimees

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi pakuvad lähipäevad korralikku, kuni üheksaraadist pakast.

Laupäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Kohati võib sadada vähest lund. Puhub muutliku suunaga, rannikul valdavalt lõunakaare tuul 1-7 m/s. Külma on on 3-9 kraadi, rannikul tuleb kohati 0 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest lund, Lääne-Eesti saartel ja rannikul ka lörtsi. Puhub valdavalt lõunakaare tuul 2-8. pärastlõunal pöördub Lääne-Eesti saartel ja rannikul läänekaarde ja puhub puhanguti kuni 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -4 kuni +2 kraadi.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vähest lund, saartel ja läänerannikul ka lörtsi. Puhub lõuna- ja edelatuul 3-9, Liivi lahe ümbruses puhanguti kuni 13 m/s. Külma on 2-7 kraadi, saartel ja läänerannikul tuleb kuni 2 kraadi sooja. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund ja lörtsi, saartel ka vihma. Puhub lõunakaare tuul 3-9, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +4 kraadi.

Esmaspäeva öösel on muutliku pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub kagu- ja lõunatuul 4-10, saartel ja rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Külma on 2-7 kraadi, saartel kohati tuleb kuni kraad sooja. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest lund, saartel ka lörtsi ja vihma. Puhub kagutuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 16 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +2 kraadi.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles