Lähipäevil sajab vihma ja kohati lörtsi

ilmajaam.ee
Copy
Vihmane ilm.
Vihmane ilm. Foto: Margus Ansu

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi kohaselt on lähipäevil oodata pidevat vihmasadu ning kohati ka lörtsi, kuid õhutemperatuur püsib valdavalt plusspoolel.

Ööl vastu pühapäeva on pilves ilm. Sajab vihma. Puhub idakaare tuul 3–9, hommikul põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on 2–7 kraadi. Pühapäeva päeval on pilves ilm. Sajab vihma, õhtul võib Kagu-Eestis sekka tulla lörtsi. Puhub valdavalt kirde- ja idatuul 3–8, põhjarannikul tugevneb 6–11, puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on 4–7 kraadi.

Ööl vastu esmaspäeva on pilves ilm. Sajab vihma, ida poolt läheb sadu üle lörtsiks. Puhub põhjakaare tuul 3–9, saartel ja rannikul puhanguti kuni 13 m/s, põhjarannikul kirdetuul 7–12, puhanguti 17 m/s. Õhutemperatuur ulatub ühest külmakraadist viie soojakraadini. Esmaspäeva päeval on pilves ilm. Sajab vihma ja lörtsi. Puhub põhjakaare tuul 3-9, saartel ja rannikul puhanguti 13 m/s, põhjarannikul kirdetuul 7–12, puhanguti 17 m/s, pärastlõunal nõrgeneb järk-järgult. Õhutemperatuur on 1–5 kraadi.

Ööl vastu teisipäeva on pilves ilm. Sajab vihma ja lörtsi, hommikul sadu harveneb. Puhub põhjakaare tuul 3–9, rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Õhutemperatuur ulatub ühest külmakraadist kolme soojakraadini. Teisipäeva päeval on pilves ilm. Mitmel pool sajab lörtsi ja vihma, õhtul Põhja-Eestis ka lund. Puhub põhjakaare tuul 3–8, rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on 1–4 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles