Pühapäeval sajab kohati lund ja lörtsi

BNS
Copy
Ilm muutub lörtsiseks.
Ilm muutub lörtsiseks. Foto: Kristjan Teedema

Eemalduvast madalrõhkkonnast hoolimata sajab pühapäeval kohati lund ja lörtsi ning päevased õhutemperatuurid jäävad napilt plusskraadidesse.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu pühapäeva pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lund ja lörtsi, rannikul ka vihma. Lääne-Eestis on paiguti udu. Puhub puhub valdavalt põhjakaare-, hommikul muutliku suunaga tuul 1–7 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -5, rannikul tuleb kuni 2 kraadi sooja.

Peipsi järvel puhub loodetuul 2–7, puhanguti kuni 11 m/s. Lainekõrgus on 0,7–1,1 meetrit. Kohati sajab lund ja lörtsi. Nähtavus on mõõdukas. Õhutemperatuur on -1 kuni +2 kraadi.

Pühapäeva päeval on samuti pilves selgimistega ilm. Kohati sajab lund, lörtsi ja vihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1–6, pärastlõunal pöördub tuul lõunasse ja kagusse ning tugevneb õhtul 3–8, rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi.

Peipsi järvel puhub ennelõunal läänekaare-, pärastlõunal lõunakaaretuul 2–6 m/s. Lainekõrgus on 0,3–0,7 meetrit. Kohati sajab lörtsi ja vihma. Nähtavus on hea kuni mõõdukas. Õhutemperatuur on 0 kuni +2 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles