Reedel kõigub õhutemperatuur kolme miinus- ja kolme plusskraadi vahel

ilmajaam.ee
Copy
Lumi on jõudnud ka Lääne-Virumaale.
Lumi on jõudnud ka Lääne-Virumaale. Foto: Marianne Loorents

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi võib reede öösel langeda õhutemperatuur kolme miinuskraadini, päeval tuleb aga kuni kolm kraadi sooja.

Öösel on pilves selgimistega ilm. Mandri lõunaosas sajab mitmel pool lund, Liivi lahe piirkonnas ja Saaremaal ka vihma ja lörtsi. Puhub ida- ja kagutuul 3–9, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -3 kraadi, rannikul tuleb kohati kuni +3 kraadi.

Peipsi järvel puhub valdavalt idatuul 4–8, puhanguti kuni 12 m/s. Laine kõrgus on 0,5-1 meetrit. Kohati sajab lund. Nähtavus on mõõdukas, sajus halb. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -2 kraadi.

Päeval on pilves ilm. Mitmel pool sajab lund, saartel ja rannikul ka lörtsi ja vihma. Puhub ida- ja kirdetuul 3–9, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +3 kraadi.

Peipsi järvel puhub valdavalt idatuul 4-8, puhanguti kuni 12 m/s. Laine kõrgus on 0,5–1 meetrit. Mitmel pool sajab lund. Nähtavus on mõõdukas, sajus halb. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +2 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles