LUMI JA LÖRTS Lähipäevil tuleb kuni viis kraadi külma

BNS
Copy
Lörtsisadu Tallinnas.
Lörtsisadu Tallinnas. Foto: Madis Veltman

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi langeb õhutemperatuur lähipäevil viie miinuskraadini.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Öö hakul sajab mitmel pool hoovihma ja lörtsi, hommikupoole lörtsi ja lund, väiksem on sajuvõimalus Kesk-Eestis. Puhub põhjakaare tuul 2-7, rannikul kuni 10 ja puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +4 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lörtsi ja lund, rannikualadel ka vihma, tihedam on sadu Kirde-Eestis. Puhub põhjakaare tuul 3-9, põhjarannikul tugevneb kirdetuul 12, puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5 kraadi.

Reede öösel on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab lörtsi ja lund, rannikul kohati ka vihma. Tihedam on sadu Põhja-Eestis ja rannikualadel. Kirdetuul tugevneb 5-12, rannikul puhanguti kuni 15, põhjarannikul 17 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -4 kraadi, rannikul tuleb kohati +4 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Enamasti rannikualadel sajab ajuti lörtsi ja vihma. Puhub kirde- ja idatuul 5-12, puhanguti 15, saartel ja põhjarannikul kuni 18 m/s. Sooja on 3-5 kraadi.

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub kirde- ja idatuul 5-12, puhanguti 15, saartel ja põhjarannikul kuni 18 m/s, pärast südaööd veidi nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -5 kraadi, rannikul tuleb kuni +4 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub ida- ja kagutuul 7-12, puhanguti 15, Lääne-Eesti saartel kuni 14, puhanguti kuni 20 m/s. Sooja on 2-5 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles