Lähipäevad pakuvad sajuhooge ning ilm jaheneb

BNS
Copy
Ilmataat kostitab paduvihmaga.
Ilmataat kostitab paduvihmaga. Foto: Mihkel Maripuu

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi lähipäevil ilm jaheneb ning oodata on sajuhooge.

Pühapäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Kohati on võimalik tugev sadu ja äike. Puhub edela- ja läänetuul 5-12, rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Sooja on 7-11, rannikul kuni 14 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, õhtul sadu harveneb. Puhub lääne- ja loode-, ennelõunal ka edelatuul 5-11, puhanguti 13, põhjarannikul kuni 17 m/s, õhtul tuul nõrgeneb veidi. Sooja on 14-17 kraadi.

Esmaspäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Lääne- ja loodetuul pöördub edelasse ning puhub 4-10, enne keskööd rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 5-9, rannikul kuni 13 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 4-9, pärastlõunal rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 14-16 kraadi.

Teisipäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Hommikul Edela-Eestist pilvisus tiheneb ja saartele jõuab tihedam sadu. Puhub edelatuul 4-9, rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 7-11, rannikul kuni 14 kraadi. Päeval pilvisus tiheneb. Vihmasadu laieneb üle maa kirde suunas, kohati on sadu tugev. Tuul pöördub edelast lõunasse ja kagusse ning puhub 4-9, rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Pärastlõunal saartest alates pöördub tuul uuesti edelasse ning tugevneb 5-11, puhanguti 13, Lääne-Eesti saartel ja rannikul kuni 16 m/s. Sooja on 14-17 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles