VIHMAST POLE PÄÄSU Lähipäevil ulatub temperatuur 21 kraadini

BNS
Copy
Suvevihm. Pilt on illustreeriv.
Suvevihm. Pilt on illustreeriv. Foto: Eero Vabamägi

Ilmateenistuse prognoosi järgi ulatuvad lähipäevil õhusooja maksimumid 21 kraadi juurde ning pääsu pole ka vihmast.

Kolmapäeva öösel on saartel vahelduva pilvisusega, mandril pilves selgimistega ilm. Mõnes kohas sajab hoovihma. Puhub valdavalt läänekaare tuul 3-8, rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 10-15, rannikul kuni 17 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, võib olla äikest. Õhtu poole pilved hõrenevad ja saju võimalus väheneb. Puhub valdavalt loodetuul, Virumaal põhjakaare tuul 3-8 m/s. Sooja on 18-21 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on 8-13, rannikul kuni 17 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Sajab hoovihma, võib olla äikest. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga, äikese ajal on puhanguti tugev. Sooja on 17-21 kraadi.

Reede öö hakul on vähese pilvisusega, pärast keskööd madala pilvekihi ja udulaamadega ilm. Kohati sajab veidi vihma. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on 7-12, rannikul kuni 16 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma, enamasti on sadu nõrk. Puhub lõunakaare tuul 2-5, rannikul kuni 8 m/s. Sooja on 18-21 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles