Lähipäevil kerkivad õhusooja maksimumid 31 kraadi juurde

BNS
Copy
Kolmapäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja võib olla äikest.
Kolmapäeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja võib olla äikest. Foto: Marianne Loorents

Ilmateenistuse prognoosi järgi kerkivad lähipäevil õhusooja maksimumid 31 kraadi juurde.

Kolmapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, kohati on äikest ja siis on sadu intensiivne. Puhub kagu- ja lõunatuul 4–9, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 14–19 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma ja võib olla äikest. Puhub lõuna- ja kagutuul, päeva jooksul pöördub edelasse ja läände 4–9, puhanguti 13 m/s. Sooja on 26–31, rannikul 21–25 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Üksikutes kohtades sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 3–8 m/s. Sooja on 12–18 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kagu-Eestis sajab hoovihma. Puhub lääne- ja loodetuul 4–9 m/s. Sooja r on saartel ja rannikul 19–23, sisemaal 24–28 kraadi.

Reede öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub põhjakaare tuul 3–8 m/s. Sooja on 11–16 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Üksikutes kohtades sajab hoovihma. Puhub põhja- ja kirdetuul 4–9, puhanguti 12 m/s. Sooja on 19–24, Kagu- ja Lõuna-Eestis kuni 26 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles