Suvi naaseb? Nädala lõpus tuleb kuni 29 kraadi sooja

BNS
Copy
Kuigi nädalavahetusel lubab sooja ilma, siis vihmast siiski ei pääse.
Kuigi nädalavahetusel lubab sooja ilma, siis vihmast siiski ei pääse. Foto: Mailiis Ollino

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb nädala lõpus kuni 29 kraadi sooja, samas pole kohati pääsu ka vihmasajust.

Reede öösel on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma ja kohati on äikest. Puhub lõunatuul 5-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 13-18 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Sajab hoovihma, kohati on äikest ja sadu on tugev. Puhub lõuna- ja edelatuul 6-12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Sooja on 18-23 kraadi.

Laupäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm ja kohati sajab hoovihma. Puhub edelatuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 12-17 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s, õhtu poole on tuul nõrk ja muutliku suunaga. Sooja on 18-23, Ida-Eestis kuni 25 kraadi.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja on äikest,. ühtlasi on sadu kohati tugev. Puhub valdavalt idakaare tuul 2-8 m/s. Sooja on 14-18 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Sajab hoovihma ning on äikeseoht. Õhtu poole pilvisus hõreneb ja sadu on veel mõnes üksikus kohas. Puhub idakaare tuul 4-10, saartel tugevneb kirdetuul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 19-25, Lõuna-Eestis kuni 29 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles