LÕPUKS OMETI Lähipäevil võib hoovihma sadada

BNS
Copy
Vihmasadu. Pilt on illustreeriv.
Vihmasadu. Pilt on illustreeriv. Foto: Kermo Benrot

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt võib lähipäevil kohati hoovihma sadada.

Ööl vastu neljapäeva on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub põhjakaare tuul 1-5 m/s. Sooja on 10-15, rannikul kuni 17 kraadi. Neljapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, pole välistatud äike. Puhub valdavalt põhja- ja loodetuul 3-8, puhanguti 12 m/s. Sooja on 22-27, tuulele avatud rannikul kuni 20 kraadi.

Ööl vastu reedet on enamasti selge ja kuiv. Puhub läänekaare tuul 2-7 m/s. Sooja on 10-15, rannikul kuni 17 kraadi. Reede päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, on võimalik äike. Puhub läänekaare tuul 3-9, põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 23-28, rannikul kohati kuni 20 kraadi.

Ööl vastu laupäeva lisandub pärast keskööd saartele pilvi ja vastu hommikut hakkab vihma sadama. Puhub valdavalt edelatuul 3-9 m/s. Sooja on 11-17 kraadi. Laupäeva päeval pilvisus kõikjal tiheneb. Vihmasadu laieneb üle maa, kohati on äikest. Õhtu poole saab saartel sadu läbi ja pilved hõrenevad. Puhub edela- ja läänetuul 3-9, puhanguti 13 m/s. Sooja on 18-23, ennelõunal tõuseb mandril 25 kraadi juurde

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles