SUVI TÄIES HOOS Lähipäevil jätkub kuum suveilm

BNS
Copy
Kuum suveilm Anne kanali ääres. Foto on illustreeriv.
Kuum suveilm Anne kanali ääres. Foto on illustreeriv. Foto: Sille Annuk

Ilmateenistuse prognoosi järgi jätkub lähipäevil kuum suveilm.

Pühapäeva öösel on laialdaselt selge ja sajuta. Kohati on pilvisem ja üksikute vihmahoogudega ilm, saju võimalus on suurem saartel ja Virumaal. Puhub läänekaare tuul 3-9, öö hakul rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 9-14, rannikul kuni 17 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, õhtupoolikul on sajuhooge laialdasemalt, võib olla äikest. Puhub valdavalt loode- ja põhjatuul 3-9 m/s. Sooja on 18-23, kohati kuni 25 kraadi.

Esmaspäeva öösel on vähese, kohati vahelduva pilvisusega ilm. Hoovihma võimalus on Lõuna-Eestis ja Peipsi ääres. Puhub põhjakaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 10-16 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, võib olla äikest. Puhub idakaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 20-26 kraadi, tuulele avatud rannikul ja sajuhoogudes kuni 18 kraadi.

Teisipäeva öö hakul võib kohati hoovihma sadada. Pärast keskööd on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub ida- ja kagutuul 2-7 m/s. Sooja on 10-16 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, on äikeseoht. Puhub kagu- ja idatuul 3-9 m/s. Sooja on 21-27, tuulele avatud rannikul kuni 20 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles