Teisipäeval võib sadada rahet ja sooja tuleb kuni 22 kraadi

BNS
Copy
Võilill rahe järel
Võilill rahe järel Foto: Karl Adami

Ilmateenistuse prognoosi järgi sajab teisipäeval mitmel pool hoovihma ja sekka võib tulla rahet ning sooja on kuni 22 kraadi.

Öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Hommikul sajab kohati hoovihma. Puhub valdavalt läänekaare, saartel ka lõunakaare tuul 4–9, öö hakul põhjarannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 6 kuni 12 kraadi, kohati kuni 4 kraadi.

Peipsi järvel puhub edela- ja läänetuul 4–8, öö hakul puhanguti kuni 11 m/s. Laine kõrgus on 0,4–0,9 meetrit. Hommikul võib sadada kohati hoovihma. Nähtavus on hea. Sooja on 7 kuni 10 kraadi.

Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, sekka võib tulla ka rahet, on äikese võimalus. Puhub valdavalt läänekaare tuul 3–9, puhanguti kuni 13 m/s, õhtul nõrgeneb. Sooja on 18 kuni 22 kraadi, sajupilvede all ja kohati rannikul kuni 15 kraadi.

Peipsi järvel puhub valdavalt edela- ja läänetuul 3–8, pärastlõunal puhanguti kuni 11 m/s. Laine kõrgus on 0,3–0,9 meetrit. Mitmel pool sajab hoovihma, võib olla rahet, pärastlõunal on äikeseoht. Nähtavus on hea või mõõdukas. Sooja tuleb 17 kuni 19 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles