Ilm läheb lähipäevil märgatavalt soojemaks

BNS
Copy
Kuigi nädalavahetusel lubab sooja ilma, siis vihmast siiski ei pääse.
Kuigi nädalavahetusel lubab sooja ilma, siis vihmast siiski ei pääse. Foto: Mailiis Ollino

Ilmateenistuse prognoosi järgi läheb ilm lähipäevil märgatavalt soojemaks ning uue nädala alguses ulatuvad õhusooja maksimumid 23 kraadini.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub läänekaare tuul 3-9, rannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 4-10 kraadi. Päeval on selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, pärastlõunal lääne poolt alates sadu ja pilved hõrenevad. Puhub valdavalt loode- ja läänetuul 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s, õhtul nõrgeneb veidi. Sooja on 10-15 kraadi.

Esmaspäeva öösel on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub lääne- ja loodetuul 3-8 m/s. Sooja on 3-8 kraadi, maapinnal võib temperatuur langeda kohati 0 kraadi ümbrusse, rannikul tuleb kuni 11 kraadi sooja. Päeval on pilves selgimistega olulise sajuta ilm, pärastlõunal lääne poolt alates pilvisus hõreneb. Puhub läänekaare tuul 5-10, põhjarannikul läänetuul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 13-18 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Hommikul sajab kohati hoovihma. Puhub lääne- ja edelatuul 3-9, öö hakul põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 5-11 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub valdavalt edela- ja lõunatuul 2-8 m/s. Sooja on 18-23, rannikul kuni 15 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles