Lähipäevadel pöörab ilm külmemaks

BNS
Copy
Pilvine ilm
Pilvine ilm Foto: Ove Maidla

​Viimaste päevade suvisevõitu õhutemperatuurid ning selge taevas asenduvad lähipäevil pilvisuse ja oluliselt jahedamaks muutuva ilmaga.

Keskkonnaagentuuri teatel on enne teisipäeva keskööd pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma. Pärast keskööd kagu poolt alates pilvisus hõreneb ja sadu lakkab. Puhub kagu- ja idatuul 4–10 m/s. Sooja on 5–10 kraadi. Teisipäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning mõnes kohas sajab hoovihma. Puhub lõunakaare tuul 3–9 m/s. Sooja on saartel ja rannikul 9–15, mandril 15–20 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub valdavalt kagutuul 2–8 m/s. Sooja on 4–9 kraadi. Kolmapäeva päeval pilvisus tiheneb ja paljudes kohtades sajab vihma. Õhtul lõuna poolt alates sadu lakkab. Tuul pöördub kagust edelasse ja tugevneb 5–11, saartel ja rannikul puhanguti kuni 16 m/s. Sooja on 11–17, saartel ja rannikul 5–10 kraadi. Pärastlõunal läheb mõnevõrra jahedamaks.

Neljapäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Lääne-Eestis sajab mitmel pool vihma. Puhub lõunakaare tuul 4–10, öö hakul rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 1–6 kraadi. Neljapäeva päeval on samuti muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub lõunakaare tuul 4–10 m/s, pärastlõunal saartel puhanguti 14 m/s. Sooja on 7–12 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles