Pühapäeval tuleb paiguti kuni 19 kraadi sooja

BNS
Copy
Lambad.
Lambad. Foto: Urmas Luik / Parnu Postimees

Eesti jääb pühapäeval kõrgrõhkkonna ja madalrõhkkonna piirimaile – päev algab selge ja päikeselisena ning toob paiguti kuni 19 soojakraadi, pärastlõunal lisandub pilvelaamu, mis aga suuremat sadu endaga ei too.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Kohati on udu. Puhub valdavalt läänekaaretuul 1-6, rannikul 3-8 m/s, hommikul pöördub lõunakaarde. Õhutemperatuur on 0 kuni +4 kraadi, rannikul tuleb kuni 8 kraadi sooja.

Peipsi järvel puhub valdavalt läänekaaretuul 1-5, öö hakul puhanguti 8 m/s. Lainekõrgus on 0,3-0,7 meetrit. Ilm on sajuta. Kohati võib olla udu, muidu on nähtavus hea. Sooja on 3-6 kraadi.

Pühapäeva ennelõuna on päikesepaisteline. Pärastlõunal lisandub pilvi, aga ilm püsib sajuta. Puhub lõunakaaretuul 3-8, pärastlõunal puhanguti kuni 12 m/s. Sooja on 14-19, tuulele avatud rannikul 7-10 kraadi. Tuleoht on suur.

Peipsi järvel puhub lõunakaaretuul 3-7, pärastlõunal puhanguti 10 m/s. Lainekõrgus on 0,4-0,9 meetrit. Ilm on sajuta ja hea nähtavusega. Sooja on 9-13 kraadi.

Peipsi järvel puhub valdavalt läänekaaretuul 1-5, öö hakul puhanguti 8 m/s. Lainekõrgus on 0,3-0,7 meetrit. Ilm on sajuta. Kohati on võimalik udu, muidu on nähtavus hea. Sooja on 3-6 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles