Esmaspäev tuleb valdavalt sajuta

BNS
Copy
Pajuurvad.
Pajuurvad. Foto: Elmo Riig / Sakala

Esmaspäeval püsib kahe rõhuala piirimail põhja pool selgema taevaga sajuta ilm, Lõuna-Eesti on taevas pilvisem ja mõnes kohas sajab ka nõrka vihma.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves selgimistega ilm ja mitmel pool sajab vihma. Loode-Eestis on pilvi vähe ja ilm on sajuta. Mõnel pool on udu. Puhub valdavalt idakaaretuul 1-6, öö hakul rannikul puhanguti 9 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +2, Lõuna-Eestis ja saarte rannikul tuleb kuni 4 kraadi sooja.

Peipsi järvel puhub valdavalt idakaaretuul 1-6 m/s. Kohati sajab vihma. Võib udu olla, muidu on nähtavus hea või mõõdukas. Sooja on 1-3 kraadi.

Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Lõuna-Eestis sajab kohati vihma. Loode-Eestis on vähese pilvisusega sajuta ilm. Õhtul laieneb selgem ilm põhjast lõuna suunas. Puhub kirde- ja idatuul 2-7, looderannikul pärastlõunal puhanguti 10 m/s. Sooja on 8-13, tuulele avatud rannikul 5 kraadi ümber.

Peipsi järvel puhub kirde- ja idatuul 2-7 m/s. Ennelõunal sajab kohati vihma. Nähtavus on hea või mõõdukas. Sooja on 5-7 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles