Kevadiselt soe ilm jätkub ka pühadel

BNS
Copy
Kevadine ilm ja lihavõttepühade kaunistused.
Kevadine ilm ja lihavõttepühade kaunistused. Foto: Elmo Riig

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt on lihavõttepühadel enamasti sajuta ilm ning soojakraadid jäävad päeval sõltuvalt asukohast 4 ja 14 vahele.

Reede öösel on selge ja vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub idakaare tuul 3–9, põhjarannikul öö hakul puhanguti kuni 12 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +3 kraadi. Päeval on päikesepaisteline ilm. Puhub idakaare tuul 3–9 m/s. Sooja on 9 kuni 14 kraadi, tuulele avatud rannikul 4 kuni 8 kraadi.

Laupäeva öösel on selge sajuta ilm. Puhub idakaare tuul 2–8 m/s. Õhutemperatuur on -3 kuni +2 kraadi. Päeval on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub idakaare tuul 3–9 m/s. Sooja on 9 kuni 14, tuulele avatud rannikul 4 kuni 8 kraadi.

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub idakaare tuul 2–8 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +3 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Ennelõunal on üksikutes kohtades, pärastlõunal mitmel pool vihmahooge. Puhub idakaare tuul 3–9 m/s. Sooja on 9 kuni 14, tuulele avatud rannikul 4 kuni 8 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles