Laupäev pakub nii väheseid pluss- kui ka miinuskraade

BNS
Copy
Jää
Jää Foto: Elmo Riig

Ilmateenistuse prognoosi järgi on laupäeval tulemas nii väheseid pluss- kui ka miinuskraade ja sajab lund, lörtsi ja vihma.

Öösel on pilves ilm. Mitmel pool sajab lund ja lörtsi, paiguti tuiskab, Lõuna-Eestis sajab ka vihma ja kohati on udu. Puhub kirdetuul 3-9, puhanguti 13, rannikul 7-12, puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +1 kraadi. Lumesajus liiklustingimused halvenevad.

Peipsi järvel puhub kirdetuul 4-7, puhanguti 10 m/s. Sajab lund, lörtsi ja vihma ning nähtavus on halb. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +1 kraadi.

Ennelõunal on enamasti pilves ilm. Mitmel pool sajab lund, paiguti tuiskab, Lõuna-Eestis sajab ka lörtsi ja vihma, kohati on udu. Pärastlõunal loode poolt alates sadu järk-järgult lakkab ja pilvisus vähehaaval hõreneb. Puhub kirdetuul 4-9, puhanguti 13, rannikul 7-12, puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +3 kraadi.

Peipsi järvel puhub kirdetuul 5-8, puhanguti kuni 12 m/s. Sajab lund ja lörtsi, õhtul sadu hõreneb. Nähtavus on mõõdukas või halb. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +1 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles