Lähipäevil jäävad õhusooja maksimumid valdavalt alla 10 kraadi

BNS
Copy
Vihm
Vihm Foto: KÜLLIKE ROOVÄLI/PM/SCANPIX BALTICS

Ilmateenistuse prognoosi järgi jäävad lähipäevil õhusooja maksimumid valdavalt alla 10 kraadi.

Reede öösel on pilves ilm. Sajab vihma, hommikul lääne poolt alates pilvisus hõreneb ja sadu lakkab. Puhub lõunakaare tuul 2-8, puhanguti kuni 13 m/s, öö hakul pöördub saartel ja rannikul järk-järgult edelasse ja tugevneb 6-11, puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 1-5 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab hoovihma, pärastlõunal jõuab saartele ja Liivi lahele tihedam vihmasadu, mis laieneb kirde suunas. Puhub lõunakaare tuul 3-9, puhanguti kuni 13 m/s, õhtul tugevneb saartel ja Liivi lahel kagu- ja lõunatuul 6-12, puhanguti kuni 17 m/s. Sooja on 5-11 kraadi.

Laupäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma, Põhja-Eestis võib kohati sekka tulla ka lörtsi. Tuul pöördub kagust ja lõunast edelasse ning tugevneb 6-12, puhanguti 17, saartel ja rannikul 9-15, puhanguti kuni 21 m/s, hommikul saartelt alates nõrgeneb. Sooja on 1-6 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 5-11, ennelõunal puhanguti kuni 17 m/s, pärastlõunal järk-järgult nõrgeneb ja pöördub lõunasse. Sooja on 5-10, Lõuna-Eestis kuni 12 kraadi.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma ja lörtsi, hommikuks on sadu laialdasem. Puhub lõuna- ja edelatuul 3-8, puhanguti 11, rannikul 5-11, puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 2-5 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi, õhtupoolikul võib Lääne-Eestis ka lund tulla. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-12, puhanguti kuni 16 m/s, pärastlõunal pöördub saartelt alates läände ja loodesse. Sooja on 3-9 kraadi, pärastlõunal algab Lääne-Eestist alates temperatuuri langus alla 0 kraadi. Õhtul suureneb teedel libeduse oht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles