Lähipäevil veel tõelist kevadsoojust ei saabu

BNS
Copy
Kuldnokk kevadet kuulutamas
Kuldnokk kevadet kuulutamas Foto: Peeter Kümmel

Ilmateenistuse prognoosi järgi võib lähipäevil kohati tulla kuni 12 plusskraadi, kuid tõelist kevadsoojust peab veel ootama.

Neljapäeva öösel on pilves ilm. Ajuti sajab vihma, hommikul lääne pool pilvkate hõreneb ja sadu lakkab. Puhub edela- ja lõunatuul 6-12, rannikul puhanguti kuni 18 m/s. Sooja on 2-6 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Ennelõunal sajab Ida-Eestis mitmel pool vihma. Puhub edela- ja läänetuul 6-12, puhanguti kuni 17, rannikul 20 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Sooja on 4-10, Kagu-Eestis kuni 12 kraadi.

Reede öösel pilvisus tiheneb. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7, saartel edela- ja läänetuul 3-9, puhanguti kuni 13 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab hoovihma, õhtupoolikul laieneb tihedam vihmasadu Liivi lahelt kirde suunas. Puhub lõunakaare tuul 2-8, pärastlõunal saartel puhanguti 14 m/s, õhtul pöördub kagusse. Sooja on 5-11 kraadi.

Laupäeva öösel on pilves ilm. Ajuti sajab vihma ja lörtsi. Tuul pöördub kagust edelasse ja puhub 7-13, rannikul puhanguti kuni 18 m/s. Sooja on 1-6 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab enamasti hoovihma. Puhub edela- ja läänetuul 5-11, rannikul puhanguti kuni 16 m/s, pärastlõunal järk-järgult nõrgeneb. Sooja on 3-9 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles