Teisipäeval sajab lund ja lörtsi

BNS
Copy
Lörtsisadu.
Lörtsisadu. Foto: Urmas Luik

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb teisipäeval kuni kolm kraadi sooja.

Öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool on lörtsi- ja lumehooge, öö hakul sajab ka vihma. Puhub edela- ja läänetuul 4-10, puhanguti 14, saartel ja rannikul lääne- ja loodetuul 9-15, puhanguti kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi.

Peipsi järvel puhub edela- ja läänetuul 5-10, puhanguti kuni 14 m/s, pärast keskööd nõrgeneb veidi. Sajab hooti lörtsi ja lund. Nähtavus on hea, sajus piiratud. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +1 kraadi.

Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Hommikupoolikul sajab hooti paljudes kohtades lund ja lörtsi, pärastlõunal sajuvõimalus väheneb. Puhub lääne- ja loodetuul 5-12, saartel ja rannikul puhanguti kuni 17 m/s, õhtupoolikul pöördub edelasse ja nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +3 kraadi, õhtu poole langeb. Teedel suureneb libeduse oht!

Peipsi järvel puhub lääne- ja edelatuul 5-9, puhanguti kuni 13 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Hommikul sajab kohati lund. Nähtavus on hea, sajus piiratud. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +2 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles