Mudiste rahvas on hädas hulkuvate koertega

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud pühapäeval ootasid kaks krantsi talu õuel emase koera väljalaskmist.
Möödunud pühapäeval ootasid kaks krantsi talu õuel emase koera väljalaskmist. Foto: Erakogu

Suure-Jaani valla Mudiste küla lähedal elav pere on hädas hulkuvate koertega, kes käivad talu õuel, söövad ära majapidamist valvavate penide söögi ning on muu hulgas ka väikese koera maha murdnud.


«Kaks suurt koera, ilmselt hundikoera ja rotveileri segu, istuvad öö otsa õues ning lahkuvad hommikul,» kirjeldas anonüümseks jääda soovinud pereema. «Pangu omanik nad ometi kinni - meil on ju ka lapsed majas!»

Naise sõnul käivad kutsumata külalised jäljerea järgi otsustades nende juurde kaugemalt ning neil on huvi ketis oleva emase koera vastu.

«Ma ei saa ju hulkuvate koerte pärast oma koera magama panna,» lausus ta. «Seni olen oma koera võõraste ilmumise ajal tuppa toonud.»

Krantsid on naise teada vastumeelt teistelegi ümbruskonna elanikele.

Tema jutu järgi on paljudel inimestel kombeks oma ülearuseks osutunud koerad ja kassid just Mudiste poe juures autost välja sokutada, lootuses, et keegi nad sealt üles korjab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles