Lähipäevadel külmakraadid püsivad

BNS
Copy
Lumine mets. FOTO:SANDER ILVEST/POSTIMEES
Lumine mets. FOTO:SANDER ILVEST/POSTIMEES Foto: SANDER ILVEST/

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt püsivad lähipäevadel öösel ja päeval miinuskraadid ning sajab lund ja lörtsi.

Ööl vastu neljapäeva on enamasti pilves ilm. Kohati sajab kerget lund, saarte rannikul ka lörtsi. Puhub idakaare tuul 2-7, rannikul puhanguti 10 m/s. Külma on 2-7 kraadi, saarte rannikul on kohati 0 kraadi. Neljapäeva päeval on pilves ilm. Mitmel pool sajab kerget lund, saarte rannikul ka lörtsi. Puhub ida- ja kagutuul 3-7, rannikul puhanguti 10 m/s. Õhutemperatuur ulatub nullist nelja külmakraadini, saarte rannikul on kuni 2 kraadi sooja.

Ööl vastu reedet on pilves ilm. Mitmel pool sajab kerget lund, saartel ka lörtsi ja vihma. Puhub ida- ja kagutuul 3-8, rannikul puhanguti 11 m/s. Külma on kuni 4 kraadi, saarte rannikul on kuni 2 kraadi sooja. Reede päeval on pilves ilm. Mitmel pool sajab kerget lund, saartel ka lörtsi ja vihma. Puhub ida- ja kagutuul 4-9, rannikul puhanguti 12 m/s. Külma on 1-4 kraadi.

Ööl vastu laupäeva on pilves ilm. Mitmel pool sajab lund, saarte rannikul ka lörtsi ja vihma. Puhub ida- ja kagutuul 3-9, rannikul puhanguti 12 m/s. Külma on 2-7 kraadi. Laupäeva päeval on pilves ilm. Mitmel pool sajab lund, saartel ka lörtsi ja vihma. Puhub idakaare tuul 3-9 m/s. Külma on 1-5 kraadi.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles