Lähipäevad toovad vihma

BNS
Copy
Vihmane ilm.
Vihmane ilm. Foto: Elmo Riig

Eelolev nädal veel märkimisväärseid miinuskraade ei too, kuid taevas on pilves ja vihmale lisaks võib kolmapäeval sadada ka lörtsi.

Keskkonnaagentuuri teatel hakkab ööl vastu teisipäeva pilvisus tihenema ja vihmasadu levib kiiresti saartelt üle mandri itta. Puhub edela- ja läänetuul 3-9, põhjarannikul puhanguti 15 m/s. Pärast keskööd pöördub tuul lõunakaarde ja nõrgeneb veidi. Sooja on 4-9, rannikul kuni 11 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ja vihmahoogudega ilm. Puhub läänekaaretuul 3-9, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 8–13 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool on sajuhooge. Puhub loode- ja põhjatuul 5-10, rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +5, rannikul kuni 8 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, sekka võib ka lörtsi tulla. Õhtuks sajuvõimalus väheneb. Puhub loode- ja põhjatuul 5-10, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 4-9 kraadi.

Neljapäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Rannikualadel sajab kohati vihma. Puhub loodetuul 3-9, öö hakul rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4, rannikul kuni 8 kraadi. Neljapäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest vihma. Puhub läänekaaretuul 3-9 m/s. Sooja on 6-10 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles