Lähipäevil on paiguti öökülma oodata

BNS
Copy
Nädala sees võib Eestis esineda öökülmasid. Pildil härmatisega kaetud rohulibled.
Nädala sees võib Eestis esineda öökülmasid. Pildil härmatisega kaetud rohulibled. Foto: Ove Mailda

Järgmise nädala kuuvalgetel öödel kukuvad õhutemperatuurid paiguti miinusesse, päeval aga tõmbub taevas enamasti pilvisemaks ja paiguti on oodata ka vihma.

Keskkonnaagentuuri teatel on teisipäeva öö hakul enamasti selge ilm. Pärast keskööd lääne poolt alates pilvisus tiheneb. Varahommikul jõuab saartele vihmasadu ja laieneb edasi mandrile. Puhub lõuna- ja kagutuul 5-11, puhanguti 14, saartel ja läänerannikul kuni 18 m/s. Sooja on 2-7, Lääne-Eesti rannikul kuni 11 kraadi. Teisipäeva päeval liigub vihmasadu üle Eesti. Pilved hõrenevad ja sajuvõimalus väheneb saartel keskpäevaks, mandri lääneosas pärastlõunal ning idapoolsetes maakondades alles õhtul. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-12, puhanguti 15, rannikul kuni 18 m/s. Õhtul tuul nõrgeneb ning pöördub saartel ja looderannikul läände. Sooja on 8-13 kraadi.

Kolmapäeva öösel on laialdaselt selge ja sajuta ilm. Puhub valdavalt edela- ja läänetuul 3-9, öö hakul rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +6, rannikul kuni +10 kraadi. Kolmapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub läänekaaretuul 3-9, rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 9-12 kraadi.

Neljapäeva öösel on enamasti selge ja sajuta ilm. Kohati tekib udu. Puhub läänekaaretuul 1-5, põhjarannikul kuni 8 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +3, rannikul kohati kuni 9 kraadi. Neljapäeva ennelõuna on laialdaselt selge ja kuiv. Pärastlõunal lisandub Lääne-Eestisse pilvi ja kohati võib vähest vihma sadada. Puhub läänekaaretuul 1-5, rannikul kuni 8 m/s. Saartel pöördub tuul õhtul lõunakaarde. Sooja on 8-12 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles