Lähipäevil vihmahood jätkuvad

BNS
Copy
Sajune ilm ja vihmavarjud.
Sajune ilm ja vihmavarjud. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt lähipäevil vihmahood jätkuvad.

Ööl vastu reedet on pilves selgimistega ilm. Mõnes kohas sajab vihma. Puhub idakaare, pärast keskööd lõunakaare tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on 1-7, rannikul kuni 11 kraadi. Reede päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma. Õhtul pilved hõrenevad ja saju võimalus väheneb. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on 8-13 kraadi.

Ööl vastu laupäeva on laialdaselt selge, kohati vahelduva pilvisusega enamasti sajuta ilm. Puhub lõunakaare tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on 0-5, rannikul kuni 11 kraadi. Laupäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vihma, suurem on võimalus Lõuna-Eestis. Puhub lõuna- ja kagutuul 2-8, saartel pärastlõunal puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on 10-15 kraadi.

Ööl vastu pühapäeva pilvisus tiheneb. Kohati sajab vihma, hommikuks muutub sadu laialdasemaks. Kagutuul tugevneb 5-10, saartel ja rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on 3-8, rannikul kuni 11 kraadi. Pühapäeva päeval on enamasti pilvine ilm. Lääne- ja Kesk-Eestis sajab vihma, õhtupoolikul jõuab sadu ka idapoolsetesse maakondadesse. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-10, puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on 8-13 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles