Pühapäeval on vihma oodata

BNS
Copy
Sügisvihmast tekkinud vikerkaared.
Sügisvihmast tekkinud vikerkaared. Foto: Jüri Järvet

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb pühapäeval kuni 14 kraadi sooja ning päeval levib vihmasadu aeglaselt üle maa lääne poole.

Öösel ida poolt alates pilvisus tiheneb, kuid ilm on sajuta. Mitmel pool tekib udu. Lääne-Eestis puhub muutliku suunaga, Ida-Eestis loode- ja põhjatuul 1-7, Virumaa rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +7 kraadi, rannikul tuleb kuni 10 kraadi sooja.

Peipsi järvel puhub loode- ja põhjatuul 4-8, puhanguti 12 m/s. Laine kõrgus on 0,4..1 meetrit. Ilm obn sajuta ning nähtavus on hea. Sooja on 6-9 kraadi.

Päeval on pilves selgimistega ilm. Ida-Eestist laieneb vihmasadu aeglaselt lääne poole. Lääne-Eestis on mõni üksik vihmasabin. Mandril puhub põhjakaare, saartel idakaare tuul 2-8, Virumaal ennelõunal loodetuul puhanguti kuni 12 m/s, õhtuks tuul nõrgeneb. Sooja on 9-14 kraadi.

Peipsi järvel puhub loode-, põhjatuul 4-8, puhanguti kuni 12 m/s, pärastlõunal nõrgeneb. Laine kõrgus on 0,4-1 meetrit. Pärastlõunal on oodata vihma ning nähtavus on hea ja mõõdukas. Sooja on 9-11 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles