Lähipäevil jõuab kohale vihmasadu

BNS
Copy
Vihmavari
Vihmavari Foto: URMAS LUIK / PRNPM/EMF

Läänemerele laienev madalrõhkkond kostitab järgmisel nädalal vihmasadude ja tugeva tuulega.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu teisipäeva vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Kohati on udu. Tuul pöördub idakaarest lõunakaarde 2-8 m/s. Sooja on 3-8, maapinnal kohati -1, rannikul kuni 11 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves selgmistega ilm. Kohati, peamiselt Lääne-Eestis, sajab hoovihma, õhtul jõuab saartele tihedam vihmasadu. Kagu- ja lõunatuul tugevneb 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 13-17 kraadi.

Kolmapäeva öösel on peamiselt pilves ilm. Vihmasadu laieneb saartelt üle mandri ida suunas. Puhub kagu- ja lõunatuul 6-12, puhanguti kuni 15, rannikul kuni 21 m/s. Hommikul pöördub tuul saartel edelasse. Sooja on 8-13 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgmistega ilm. Ajuti sajab vihma. Puhub kagu- ja lõunatuul, saartel ja läänerannikul edelatuul 6-12, puhanguti kuni 15, rannikul kuni 20 m/s. Õhtu poole tuul nõrgeneb veidi. Sooja on 13-17 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma. Puhub lõuna- ja edela-, saartel ka läänetuul 5-12, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 8-13 kraadi. Neljapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma. Puhub edela- ja läänetuul 5-12, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 13-16 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles