Lähipäevadel ilm külmemaks ei lähe

BNS
Copy
Lilleõied valguses.
Lilleõied valguses. Foto: Kristi Sats

Eeloleva nädala esimeses pooles õhutemperatuurid eelnenud nädalaga võrreldes sisuliselt ei muutu.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu esmaspäeva selge või vähese, Lõuna-Eestis vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub idakaaretuul 1-7 m/s, hommikul on tuul nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on 0 kuni +6, maapinnal kuni -4, rannikul kuni +11 kraadi. Esmaspäeva päeval pilvisus lõuna poolt alates tiheneb ja kohati võib veidi vihma sadada. Puhub valdavalt idakaaretuul 1-7 m/s. Sooja on 13-18 kraadi.

Teisipäeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub lõunakaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 2-8, maapinnal kohati -1, rannikul kuni +12 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves selgmistega ilm ja kohati sajab hoovihma. Lõunatuul tuul tugevneb 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 13-17 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgmistega ilm. Vihmasadu laieneb saartelt üle mandri ida suunas. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-12, puhanguti kuni 15, rannikul kuni 20 m/s. Hommikul pöördub tuul saartel edelasse. Sooja on 8-13 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgmistega ilm ja ajuti sajab vihma. Puhub lõuna- ja edelatuul, saartel ka läänetuul 5-12, puhanguti 15, ennelõunal rannikul kuni 18 m/s. Õhtul tuul veidi nõrgeneb. Sooja on 14-18 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles