Lähipäevil ulatuvad õhusooja maksimumid kuni 17 kraadini

BNS
Copy
Päevalilled.
Päevalilled. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Ilmateenistuse prognoosi järgi ulatuvad lähipäevil õhusooja maksimumid kuni 17 kraadini.

Pühapäeva öösel on vähese pilvisusega ilm. Hommikupoole ööd põhja poolt pilvisus tiheneb ja kohati sajab vihma. Puhub loode- ja põhjatuul 2-7, põhjarannikul puhanguti kuni12 m/s. Sooja on 2-7 kraadi, maapinnal on temperatuur 0 kraadi ümber, rannikul on kuni 12 kraadi sooja. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, suurem on saju tõenäosus Eesti kirdeosas. Puhub loode- ja põhjatuul 3-9, rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 11-16 kraadi.

Esmaspäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Rannikul võib kohati hoovihma sadada. Puhub põhjakaare tuul 1-7 m/s. Sisemaal on sooja 2-7 kraadi, maapinnal on 0 kraadi ümber, rannikul on sooja kuni 12 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma. Puhub põhjakaare tuul 2-7 m/s. Sooja on 11-16 kraadi.

Teisipäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Kohati on udu. Tuul on nõrk ja muutliku suunaga. Sisemaal on sooja 2-7 kraadi, maapinnal on temperatuur 0 kraadi ümber rannikul on sooja kuni 12 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Saartel sajab hoovihma. Puhub nõrk muutliku suunaga tuul, pärastlõunal pöördub läänekaarde. Sooja on 12-17 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles